Spring naar hoofd-inhoud

Over mij…

Ik ben Margo Muller (1972), moeder van drie prachtige kinderen, die me veel geleerd hebben de afgelopen jaren.

Ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van Autisme en ADHD. Mijn oudste twee kinderen hebben respectievelijk Autisme en ADHD. Daarnaast heb ik in mijn professie als leerkracht de nodige kinderen mogen ondersteunen op het gebied van Autisme en ADHD.

Verder organiseer ik 6 keer per jaar met nog twee ouders het Autisme Café in Raalte waar ik de nodige kennis op doe over de bijzondere doelgroep.

Als leerkracht basisonderwijs ben ik al bijna 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb in mijn loopbaan verschillende scholen gezien van SBO tot regulier onderwijs. In mijn rol als leerkracht merk ik dat er kinderen zijn die andere behoeftes hebben en dat ik die als leerkracht van een groep kinderen hen niet kan geven. Daarvoor is een één op één setting nodig. Daarom ben ik naast mijn werk als leerkracht ook “Bij Margo Kindercoaching” begonnen.

Kinderen worden blanco geboren en moeten nog wortelen en ontwikkelen. In de jaren daarna worden ze gevormd door hun ouders, maar ook door de mensen om hen heen. Alle invloeden maakt dat ze zijn wie ze zijn, met al hun talenten en mogelijkheden. Alleen passen niet alle kinderen in het systeem van deze maatschappij. Met mijn praktijk voor kindercoaching wil ik die kinderen de handvatten geven om zich verder te ontwikkelen, zodat zij met zelfvertrouwen in deze maatschappij kunnen functioneren.


Bij Margo Kindercoaching maakt bij het kind het verschil!!